ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΊΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ και προκαλούσε βρίζοντας χυδαία, φιλόζωους και αρχές

12 010 προβολές 188K
Ζώα και κατοικίδια

Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝
Περιστατικό που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017.
Πρόκειται για έναν χρυσαυγίτη (σύμφωνα με δικά του λόγια) που ακρωτηρίασε αυτιά και ουρές από τα ζώα του.
Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ
www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa
Το θράσος όμως του "ανθρώπου" αυτού δεν σταματά εκεί, μιας και έδωσε μόνος του δημοσιότητα στο παράπτωμα που έχει κάνει, δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), όλες τις λεπτομέρειες, μαζί με φωτογραφικό υλικό, και τα προσωπικά του στοιχεία. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση.
Ναι, καλά διαβάσατε, ο ίδιος τα δημοσίευσε όλα αυτά. Από μαγκιά φυσικά, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι φιλόζωοι, αστυνομικοί και εισαγγελείς, θα του κλ..με τα αρ...δια.
Οι δημοσιεύσεις ήταν πολλές, και οι απαντήσεις του εν λόγο "κυρίου" σε κάθε σχόλιο που του έλεγε ότι αυτό που έκανε είναι παράνομο, ήταν με χυδαία λόγια, και πρόκληση να πάμε από το σπίτι του να μας βάλει στην θέση μας (κοινώς να μας σπάσει στο ξύλο). Γι αυτό δημοσίευσε και την διεύθυνσή του και το τηλέφωνό του.
Η τόση "μαγκιά" σε συνδυασμό με την απύθμενη βλακεία που χαρακτηρίζει το άτομο αυτό, τον έκαναν να μας δώσει απλόχερα και δημόσια, ότι χρειαζόμασταν για να κάνουμε μήνυση στις αρχές. Ομολογία, φωτογραφικό υλικό, και προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση.
Την ευκαιρία άρπαξε πολύς κόσμος όπως ήταν φυσικό, και έγιναν πολλές μηνύσεις εις βάρος του, και στην εισαγγελία (μια από αυτές και δική μου εννοείτε) και στην αστυνομία αλλά και στην δίωξη.
Τρία χρόνια μετά, έστω και αργοπορημένα, ήρθε η ώρα του! Ήρθε η ώρα να πληρώσει και για το άδικο που έκανε στις ψυχούλες αυτές, αλλά και για κάθε προκλητική και χυδαία κουβέντα που έχει γράψει δημόσια. Και πιστέψτε με, με το πρόστιμο που έφαγε, θα πληρώσει ακριβά την κάθε λέξη!!
Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε ερήμην
μιας και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Η ποινή που του επιβλήθηκε, είναι 7.500€ χρηματικό πρόστιμο και ενάμιση έτος φυλάκιση. Το ενάμιση έτος φυλάκισης, αν δεν θέλει να μπει μέσα, θα πρέπει να πληρώσει 25€ τη μέρα. Αυτό ανέρχεται στο σύνολο των 13.675€. Προσθέτοντας αυτό με το χρηματικό πρόστιμο, φτάνουμε σε ένα σύνολο των 21.175€. Αυτό είναι το ποινικό πρόστιμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και διοικητικό από την αστυνομία, ένα αξιόλογο ποσό που θα προστεθεί με το ποινικό.
Σε καλή μεριά να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας και να ρωτήσουμε τώρα τον "κύριο" αυτό, πως αισθάνεται και αν έχει ακόμα τις ίδιες απόψεις.
Μήνυμα προς όποιον έχει σκοπό να ακρωτηριάσει τα ζώα του. Είναι παράνομο, ανήθικο και σας περιμένει μεγάλη τιμωρία. Αν δεν σέβεστε τα ζώα, τότε να φοβάστε το νόμο και τις συνέπειές του. Θα πρέπει να μάθετε επιτέλους ότι και τα πλάσματα αυτά έχουν φωνή, και η φωνή τους είμαστε εμείς!
Μπορείτε να δείτε το άρθρο που αναφέρει το βίντεο εδω:
www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa

▶ Αν σας άρεσε το βίντεο κάντε ένα like και αν σας αρέσει το κανάλι μου, θα με βοηθούσε πολύ μια εγγραφή και click στο καμπανάκι ❤️️
▶ Άνοιξα ιστοσελίδα. Μπείτε να ρίξετε μια ματιά
www.panagiotismilas.gr/
▼▼▼▼▼▼▼▼ MY INFO ▼▼▼▼▼▼▼▼
★ Name: Panagiotis Milas (Παναγιώτης Μήλας)
★ Site: www.panagiotismilas.gr/
★ Email: takis.milas@gmail.com
★ Facebook: panagiotismilasgr-1094708147392535/
★ Instagram: panagiotismilas.gr
★ Twitter: panosmilas
★ GRpulse: grpulse.info
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Σχόλια

 1. Panagiotis Milas
  Panagiotis Milas
  Πριν 14 ημέρες

  "ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗΣ" ▶ Γιατί Παναγιώτη έβαλες αυτόν τον χαρακτηρισμό στον τίτλο του βίντεο; ▶ Δείτε στο 10:12 το μήνυμα μου προς την Χρυσή Αυγή και θα σας απαντηθούν τα ερωτήματα γιατί το έβαλα στον τίτλο ▶ Ο χαρακτηρισμός "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" στον τίτλο, είναι λόγια του ίδιου που το έλεγε ξανά και ξανά στις δημοσιεύσεις του αλλά και το έδειχνε προκλητικά με φωτογραφίες του τύπου όπλο πάνω στο τραπέζι και μπλουζάκι Χρυσή Αυγή. Αυτό το νούμερο προφανώς νόμιζε ότι έχει πλάτες την Χρυσή Αυγή και ότι θα τον στηρίξουν. Γι αυτό και είχε τόση μαγκιά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρει θέση η Χρυσή Αυγή επίσημα απέναντι στις πράξεις και το άτομο αυτό. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ!! ▶ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ένας βλάκας δεν χαρακτηρίζει ένα κόμμα η μια παράταξη. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι το βίντεο δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι χαρακτηριστικό την Χρυσής Αυγής. ▶ Η Χρυσή Αυγή πιστεύω ότι αποτελείτε από πολλά άτομα που έχουν φιλοζωικά συναισθήματα, τόσο στο κόμμα, όσο και στους υποστηρικτές της. Ελπίζω και εύχομαι, να φτάσει στα αυτιά τους το περιστατικό αυτό, και να πάρουν επίσημα θέση στο θέμα. Αυτός είναι και ο σκοπός που τονίζω τα λεγόμενα του εν λόγο "ανθρώπου" ότι είναι χρυσαυγίτης στο βίντεο. Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝

  1. Giannis Mantzaris
   Giannis Mantzaris
   Πριν ημέρα

   Όμως ρε πανό γιατί το κάνουν αυτό τι τους φταινε τα ζωάκια

  2. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   Πριν 2 ημέρες

   Εν λογω*

  3. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   Πριν 2 ημέρες

   εννοειται οχι εννοειτε

  4. Νικος Μ
   Νικος Μ
   Πριν 3 ημέρες

   Καλά έκανες που διευκρινισες..η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των ζώων.

  5. Savvas 07
   Savvas 07
   Πριν 3 ημέρες

   Μπράβο πες τα

 2. Dimitris Antoniadis
  Dimitris Antoniadis
  Πριν 3 ώρες

  Eisai o kaliteros!

 3. Nikoslorid
  Nikoslorid
  Πριν 14 ώρες

  Ντροπή μόνο αυτό έχω να πω το πλήρωσε το αθώο το σκυλάκι ΝΤΡΟΠΉ !!!!!!!

 4. Ioannis Sahbazidis
  Ioannis Sahbazidis
  Πριν 14 ώρες

  Εκτός ότι τα 21.000 είναι λίγα έπρεπε και να τα πληρώσει και να μπει φυλακή

 5. Jo manson
  Jo manson
  Πριν 15 ώρες

  Παναγιωτη αλανι μου ευτυχως που υπαρχεις κ εσυ κ ξεβρωμιζει ο τοπος απο κατι σκουπιδια σαν κ αυτον...εισαι υπεροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 6. MIAROUSOS
  MIAROUSOS
  Πριν 16 ώρες

  Αν είσαι ηλιθιος και ψυχανομαλος αυτά παθαίνεις

 7. garden3r
  garden3r
  Πριν 17 ώρες

  Η χρυσαυγη ειναι συμμορια, δεν ειναι κομμα. Δεν εχει νοημα καμια συζητηση με ατομα που σιχαινονται συνανθρωπους τους που ειναι διαφορετικοι.

 8. Yiannis Galano
  Yiannis Galano
  Πριν 17 ώρες

  είσαι καταπληκτικό παιδί Παναγιώτη!Εύγε!σπάνιος άνθρωπος

 9. 9Jf official
  9Jf official
  Πριν 18 ώρες

  Δεν ξεκατινιαστικες καλά τα είπες.

 10. Iptamenos Kokoras
  Iptamenos Kokoras
  Πριν ημέρα

  Μια μικρή διόρθωση μόνο. Δεν έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο αλλά με ένα δίποδο όν,το οποίο είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη κοινωνία και όχι μόνο.

 11. arhs konths
  arhs konths
  Πριν ημέρα

  Tous kinigous pou skotonoun xiliades zwa ton xrono giati den tous kinigas afta ta zwa den uppferou ? H den einai skulos?

  1. Theonick365
   Theonick365
   Πριν 2 ώρες

   Ρε αγόρι μου για να πας για κυνήγι είναι νόμιμο και πληρώνεις και συνδρομή για να πας. Πιστεύω πως ξέρεις το ότι να σκοτώνεις ένα αθώο ζωάκι(Σκύλος, Γάτα) είναι εγκλιμα και μια απάνθρωπη πράξη. Τώρα αυτός ο κουραδόμαγκας αν νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι σωστό δεν ξέρω τι να πω και αν εισαι και εσύ υπέρ αυτής της βλακειας που έκανε αυτός τότε δεν ασχολουμε άλλο.

  2. Serafeim Stefanou
   Serafeim Stefanou
   Πριν ημέρα

   @Off-the-rec χαχα

  3. Off-the-rec
   Off-the-rec
   Πριν ημέρα

   Είσαι βλακας

 12. arhs konths
  arhs konths
  Πριν ημέρα

  Les oti einao tis fisis ta autia tou skulou Ths fisis lipon einai kai oi ogoi kai ala pou vgazei o skulos afta giati ta afereis? Prepei na eksetazete to thema giati aftos pou exei to skuli kai den milaw gia afton edw st video giati einai malakas genika mporei to skuli na troei se xriso mpol kai na zei wrea

 13. arhs konths
  arhs konths
  Πριν ημέρα

  Merikoi anthropou mporei n kovoun ta autia k thn oura st skulo kai auta pou tha s pw ta exw dei me ta matia mou Lipon ta skulia tous zoun kalhtera k apo kai apo anthropo k ta agapane episis pio polu k apo ton eafto tous me xiliades euro na xalane gia auta ala oti exei aferethei apo ti skulo na exei ginei apo giatro k oxi me thn psalida pou kladeveis na ta kovoun kai siriza poles fores kai nai aftoi na timorithoun den lew Kai uparxoun k kapioi aloi pou einai antitheti se auto kai roufianevoun kalontas thn astinomia k filozwikes ta skulakia tous trone skata kai ta exoun aplos na gavgizoun stous perastikous afti giati den timorounte?

  1. Serafeim Stefanou
   Serafeim Stefanou
   Πριν ημέρα

   Είσαι σοβαρός ρε μεγάλε επειδή γαβγίζει ο σκύλος δλδ θα πάει μέσα ο άλλος ; Είναι λογικό να γαβγίζει σε αγνώστους δε τους ξέρει κ νιώθει απειλή. Θέλει πολύ μυαλό δλδ; Συνερθε

 14. ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ
  ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ
  Πριν ημέρα

  Μεγάλο μπράβο για τα λόγια που είπες για την Χρυσή Αυγή

 15. Aris Zogu
  Aris Zogu
  Πριν ημέρα

  Και πιστεύω πολύ λίγα ήταν αυτά που του έριξαν! Αν έκοβε τα αυτιά σε άνθρωπο; τι θα έκαναν;;; το ίδιο είναι για μένα! Γτ τέτοιου είδους άνθρωποι είναι ψυχικά άρρωστοι.. Ποιος ο λόγος να το κάνεις;;;; να σαπίσει στην φυλακή!

 16. Philby 67
  Philby 67
  Πριν ημέρα

  Να τα σεβομαστε τα ζωα, καμια αντιρρηση,οχι ομως να λεμε οτι η αγαπη για τα ζωα ειναι πανω απο ολα.οποιος εκανε παιδια το ξερει αυτο καλα.

  1. Philby 67
   Philby 67
   Πριν 17 ώρες

   @MARIOS ATHANATOS Ακριβως.δεν θα μπορουσε κανεις να το κανει αυτο γιατι για την ανθρωπινη ψυχοσυνθεση ο οργανισμος που εχει την μεγιστη αξια και πρεπει να επιβιωσει παση θυσια ειναι το βρεφος.Για να μην παρεξηγηθω θελω να πω οτι οφειλουμε σεβασμο και αγαπη προς τα ζωα.η αντιρρηση μου ειναι η εξης: η αγαπη για τα ζωα δεν ειναι η μεγαλυτερη αγαπη που μπορει να νιωσει ο ανθρωπος.

  2. MARIOS ATHANATOS
   MARIOS ATHANATOS
   Πριν 18 ώρες

   @Philby 67 Το τελευταιο ειναι υπερβολη...Δεν πιστευω οτι θα μπορουσε κανεις να το κανει αυτο ειτε οπως το ειπες ειτε το αναποδο, αν και υπαρχουν αρρωστημενα μυαλα ικανοι για τα παντα! Οι αλλοι εβαλαν το εγγονι τους στο φουρνο π.χ.....

  3. Philby 67
   Philby 67
   Πριν 18 ώρες

   @MARIOS ATHANATOS Το ζητημα δεν ειναι αν εχεις το δικαιωμα η οχι.ουτε καμια υποδειξη εγινε.ο ανθρωπος ειναι προγραμματισμενος απο την φυση του να νιωθει εντονοτερο το αισθημα της αγαπης προς τα παιδια του.διαφορετικα δεν θα επιβιωνε σαν ειδος.σκεψου οι ανθρωποι να ταιζαν στα κατοικιδια τους τα παιδια τους σε περιπτωση πεινας για να μην τους ψοφησουν.

  4. MARIOS ATHANATOS
   MARIOS ATHANATOS
   Πριν 19 ώρες

   Και εσυ τι προβλημα εχεις με αυτο?? Αμα εγω γουσταρω περισσοτερο τα ζωα απο τους ανθρωπους δικαιωμα μου καθαρα και υποδειξεις δεν θα μου κανει κανενας!

 17. Dimitris L.
  Dimitris L.
  Πριν ημέρα

  Πες τα ρε Παναγιώτη με τον κάθε καραγκιόζη που κυκλοφορεί εκεί έξω.

 18. Character Tube and Gamer
  Character Tube and Gamer
  Πριν ημέρα

  Τι ηλίθιος αυτός ο άνθρωπος

 19. Σιμος Καραγκασιδης
  Σιμος Καραγκασιδης
  Πριν ημέρα

  Poly swstos file moy...

 20. Panos Panou
  Panos Panou
  Πριν ημέρα

  Ωραιος ρε Παναγιώτη! Βεβαια τι απαντηση θα παρεις απο τους Φασιστες δεν ξερω..

 21. Αμείλικτος Antifa Hip Hop
  Αμείλικτος Antifa Hip Hop
  Πριν ημέρα

  Δεν περίμενα να μιλάς τόσο ευνοϊκά προς τους νεο ναζι

 22. TheSaltarman81
  TheSaltarman81
  Πριν 2 ημέρες

  Ενώ οι υπόλοιποι που κόβουν τις ουρές και τα αυτιά των σκύλων τούς και δεν είναι Χρυσαυγήτες πως τους αποκαλείς? Αλλά ξέχασα αν δεν είσαι μαζί μου είσαι εναντίων μου! Το ίδιο σκατά και φασιστες είστε και εσείς οι υπόλοιποι που κάνετε κακό σε ζώα,ναι το λέω και σε εσας ψευτο-αντιφασιστες,φασιστοκουμμουνια κλπ...

  1. MARIOS ATHANATOS
   MARIOS ATHANATOS
   Πριν 19 ώρες

   @TheSaltarman81 Σκασε φασιστα σου ειπε ο αρχιφασιστας.....

  2. TheSaltarman81
   TheSaltarman81
   Πριν ημέρα

   @Off-the-rec πριν την Χρυσή Αυγή δεν έκοβαν αυτιά σε σκύλους?είσαι και μπετοβλακας και αναρχοφασιστας!

  3. Off-the-rec
   Off-the-rec
   Πριν ημέρα

   Σκάσε φασίστα, προσπάθησες

 23. petralwna7
  petralwna7
  Πριν 2 ημέρες

  Η Χσυσή Αυγή δεν είναι κόμμα. Είναι Ναζιστική συμμορία.

 24. ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΖΗΣ
  ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΖΗΣ
  Πριν 2 ημέρες

  Ρε μαλακά μιλα τι χρωματίζει τη ΧΑ με άσχημο τρόπο αυτοί σκωτονουν ανθρωπους.Απο ότι κατάλαβα είσαι συμπαθής προς τη Χρυσή Αυγή.Αυτοι σκωτονουν ανθρώπους στα ζώα θα κολλησουν.

  1. Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50
   Πριν ημέρα

   @Νικος ΒΠ Εχω ακουσει σε κομματια τους που λενε πως εχουν πουλησει την ψυχη τους κλπ ειδικα απο τον hatemost εχω ακουσει αρκετες μαλακιες γιαυτο και δεν γουσταρω πολυ βητα πεις (αλλα κια γενικοτερα) οποτε ναι. Οπως και να χει δεν με αφορα τι κανουν και τι λενε.

  2. Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50
   Πριν ημέρα

   @Νικος ΒΠ Εγω το βλεπω 3 6αρια 2*3 + 2*6 . Αλλα τεσπα. Φιλε δεν ειπα να κανουμε χιλιες δυο μαλακιες και θα μας συγχωρεσει ο θεος. Ο θεος συγχωρει αυτους που μετανιωνουν για τις πραξεις τους. Που μετανιωνουν αληθινα ομως. Οχι υποκριτικα η απο φοβο. Τωρα το τι μπορει να εχει προκαλεσει ο καθενας και τις συνεπεις των πραξεων του ειναι αλλο θεμα. Αμα σου σκοτωσει καποιος το παιδι σου πολυ πιθανον να ευχεσαι τα χειροτερα για αυτον ο θεος ως κατι ανωτερο απο εμας συγχωρει ομως. Εσυ μπορει να μην τον συγχωρεσεις ποτε τον δολοφονο. Αλλα αν αυτος μετανιωσει πραγματικα μπορει και να παει στον παραδεισο. Το οτι θα μεινεις παραπονεμενος πληγωμενος με χιλια δυο ψυχολογικα προφανως ειναι κατι που μενει. Αλλα περιμενεις δικαια πραγματα και λογικα απο τον θεο. Δηλαδη υπαρχουν χιλιαδες ειδικες περιπτωσεις. Προφανως και σε ατομα που δεν ηταν τοσο τυχερα και ισως να εχουν αδικηθει στην ζωη θα κρινει με τον καταλληλο τροπο αναλογα την περισταση. Με λιγα λογια αυτη ειναι η ουσια οτι και να εχεις κανει (σε καποια πλαισια φανταζομαι) υπαρχει δυνατοτητα μεταννοιας και αλλαγης. Αλλα μην νομιζεις οτι μετανιωνουν ολοι για τις πραξεις τους. Η οτι το να μετανιωσεις για κατι αληθινα ειναι ευκολο. Αλλα αμα βασιζομαστε στην αγαπη και στα λογια του Χριστου δεν εχουμε καποιο θεμα. Τα λαθη ανθρωπινα ειναι.

  3. Νικος ΒΠ
   Νικος ΒΠ
   Πριν ημέρα

   @Rap k Graffiti 50-50 και όσο για το 66 στην φώτο προφίλ μου. Τα παιδιά παρομοιάζουν τους εαυτούς τους με αγγέλους. Ή θεωρούν πως έχουν τη φώτιση τους για να γράφουν κομμάτια. Πάντως δεν έχουν καμία μεγάλη σχέση με θρησκεία.

  4. Νικος ΒΠ
   Νικος ΒΠ
   Πριν ημέρα

   @Rap k Graffiti 50-50 Δηλαδή εγώ φίλε θα βγαίνω να σκοτώνω και να βιάζω. Αφήνοντας ψυχολογικά σε ανθρώπους και αφήνοντας οικογένειες για πάντα στιγματισμένες. Αλλά ο θεός θα με συγχωρέσει αν μετανοησω? Όπως είπες όλες οι πράξεις έχουν συνέπειες. Αν όντως ο θεος συγχωρεί τέτοια άτομα πρέπει να είναι πολύ βάρβαρος

  5. Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50
   Πριν ημέρα

   @Νικος ΒΠ στους αριθμους αναφερομαι. Και επειδη εχω ακουσει τι ειχε πει ο βαλαντης ηταν βλακεια αμα το καλοσκεφτεις. Το θεμα ειναι η ψυχη σου πως θα συγχωρεθει. Δεν νομιζεις πως υπαρχουν καποιες συνεπειες των πραξεων σου; Ετσι ειναι και μετα την ζωη. (Τωρα οτι θελει πιστευει ο καθενας)

 25. PatsaRules
  PatsaRules
  Πριν 2 ημέρες

  Δεν είναι σωστό που οι φιλοζωικές δεν κάνανε τίποτα για τους Πακιστανούς που σούβλισαν τον σκύλο....στο σχόλιο που προαναφέρεται κατά αλλά αισχος

  1. petralwna7
   petralwna7
   Πριν 2 ημέρες

   ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ? ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ? ΞΕΡΕΙΣ ?

 26. o mpampas sou
  o mpampas sou
  Πριν 2 ημέρες

  Βρωμιαριδες κωλοχρυσαυγητες. Σκυλί μου ειναι λεει οτι θέλω κάνω

 27. ROCK 99 WASP
  ROCK 99 WASP
  Πριν 2 ημέρες

  Είσαι μεγάλος.

 28. Water Melon
  Water Melon
  Πριν 2 ημέρες

  Πες τα ρε μεγάλε!!!!!!!! 🐕🐕🐕🐕🐕 Πες τα γιατί χανόμαστε!!!!!!!!!!

 29. kappios kakos
  kappios kakos
  Πριν 2 ημέρες

  Unfollow

  1. Zoromanick
   Zoromanick
   Πριν ημέρα

   @kappios kakos πρέπει να σαι πάρα πολύ μεγάλος βλάκας για να κάνεις unsub σε ένα άτομο το οποίο είπε κάτι φουλ σωστό.Για να το λες αυτό σημαίνει ότι συμφωνεις με τον άλλο βλακα, θα σου άρεσε να σου το καναν αυτό σε σενα???Να μην μπορείς να ακούσεις και να ανάλυσης ήχους λόγω της ελλυψης του πτερου του αυτιού?

  2. kappios kakos
   kappios kakos
   Πριν 2 ημέρες

   @Panse Tizer nai opws thes pes to

  3. Panse Tizer
   Panse Tizer
   Πριν 2 ημέρες

   Bro unsubscribe*

 30. kappios kakos
  kappios kakos
  Πριν 2 ημέρες

  Eiste oloi kompleksikoi

  1. Shⱥd0wNᵻqᵵ
   Shⱥd0wNᵻqᵵ
   Πριν ημέρα

   Κάποιος κακός είσαι τόσο καλός με τρομάζεις 😶

  2. Stauros 7
   Stauros 7
   Πριν ημέρα

   Δε γαμιεσαι φασιστομουτρο

  3. HelpMe.
   HelpMe.
   Πριν ημέρα

   popo, me ethikses tora, paw na klapsw kai erxomai

 31. Bithros
  Bithros
  Πριν 2 ημέρες

  Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι συνηθισμένο να βλέπουμε κάποιες ράτσες σκύλων με κομμένα αυτιά ή ουρά! Μάλλον υπάρχει κάποιος μύθος που πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ο σκύλος είναι ποιο όμορφος με αυτή την επέμβαση κλπ. Επίσης αποκλείεται όλοι αυτοί να είναι χρυσαυγίτες. Επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά ότι έχουμε έλλειψη παιδείας στην συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα.

 32. Decemberist X
  Decemberist X
  Πριν 2 ημέρες

  Πόσο ξεφτίλα είναι να κάνεις ένα τέτοιο βίντεο έχοντας σκύλο με κομμένα αυτιά.... Α ναι ξέχασα όταν τον πήρε τα είχε κομμένα... Να φανταστώ πρέπει να είναι φυλακή ή να τον σκότωσε τον άλλον που το πήρε το σκυλί.... Έλεος...

 33. Intellectual NinjaMonkey
  Intellectual NinjaMonkey
  Πριν 2 ημέρες

  Το "χρυσαυγιτης" είναι άσχετος χαρακτηρισμός για το θέμα και το μόνο σκοπό που έχει είναι να προκαλέσει αίσθηση και συνυποδηλωσεις. Η ιδιότητα του δράστη δηλαδή ως χρυσαυγιτης δεν σχετίζεται καθόλου με το ότι βασανίζει ζώα (καθώς και εσύ ο ίδιος αναφέρεις πως υπάρχουν φιλοζωοι χρυσαυγιτες). Σκέψου δηλαδή πως ο ίδιος τύπος μπορεί να είναι οικοδόμος στο επάγγελμα, κιθαρίστας στο χόμπυ, καθολικός στο θρήσκευμα και χρυσαυγιτης στις πολιτικές πεποιθήσεις. Τι σε έκανε να ξεχωρίσεις το συγκεκριμένο στοιχείο της προσωπικότητας του και να το αναφέρεις και δεν συσχετισες πχ το επάγγελμα με τον βασανισμό του ζώου ("Οικοδόμος/Κιθαρίστας κόβει αυτιά σκύλου" κτλ). Προφανώς επειδή πιστεύεις πως η συγκεκριμένη πολιτική πεποίθηση συνεπάγεται αυτόματα βαρβαρότητα που επεκτείνεται μάλιστα και στα ζώα (άστοχο κατά την γνώμη μου , ο βάρβαρος στους Εβραίους Χίτλερ , λάτρευε τα σκυλιά). Η μόνη εξαίρεση είναι αν με τους χαρακτηρισμούς σου υπογραμμίζεις την υποκρισία και την αναντιστοιχία ρόλων και πράξεων. Αν δηλαδή έγραφες "πρόεδρος φιλοζωικών οργανώσεων/φανατικός vegan βασανίζει κατά τα άλλα γάτα" κάνεις δεν θα αμφισβητούσε τα κίνητρα πίσω από τον τίτλο σου. Η ίδια εμπάθεια θα ήταν ολοφάνερη αν έγραφες επίσης "κομμουνιστής κόβει..." κτλ βέβαια, δεν υπερασπιζόμαστε την Χρυσή Αυγή εδώ (την οποία μπορείς αν θες να κατακρίνεις ανοιχτά αλλά για άλλους λόγους). Απλά, όταν αφήνεις τις δικές σου πεποιθήσεις να υπεισέρχονται στην κριτική που κάνεις στην ανθρώπινη βαρβαρότητα πάνω στα ζώα , υποβαθμίζεις την αξία της.

  1. Johnny St.
   Johnny St.
   Πριν 2 ημέρες

   Έχεις απόλυτα δίκαιο. Πολύ εύστοχο το σχόλιο σου όπως το διατυπωσες αδερφέ. Εύγε 🤝🏻

 34. Nicolas Abadjiev
  Nicolas Abadjiev
  Πριν 2 ημέρες

  Εκαναι μεγαλο λαθος αυτος

 35. Mike crone
  Mike crone
  Πριν 2 ημέρες

  Δείτε όλο το βίντεο πρώτα

 36. Δημήτρης Πουλής
  Δημήτρης Πουλής
  Πριν 2 ημέρες

  Αυτό που την δίνει με την πάρτη σου είναι ότι το παίζεις Ιησούς Χριστός και προσπαθείς να βγάλεις το μίσος σου στους υπόλοιπους ακόμα και αν έχεις καλό σκοπό. Ο καλος άνθρωπος κάνει το καλό για την πάρτη του και για την ψυχή του. Εσύ το κάνεις για να πουλήσεις. Είσαι διπροσωπος και λαϊκιστής και πολλοί από τους ακόλουθους σου παρασύρονται συγκινημένοι από τις πράξεις σου. Και εγώ έχω κάνει καταγγελίες για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης ζώων αλλά δεν βρήκα να το διαφημίσω ούτε να ξεκατινιαστω ούτε να το παίζω άγιος. Αλήθεια σε θεωρώ απαράδεκτο

  1. Decemberist X
   Decemberist X
   Πριν 2 ημέρες

   Ακριβώς όπως τα είπες φίλε... Μόνο για να πουλήσει... Το GRpulse είναι η σύγχρονη τηλεόραση και βγάζουν λεφτά κ ότι έβλεπε ο κόσμος παλιά το πιστευε... Τώρα απλά λέγονται subscribers και όχι τηλεθεατές! Επίσης Άμα δεις σχόλιο του κράζει σε άλλο βίντεο έναν τύπο και του λέει άμα είσαι εσύ καλός δείξε μας τι έχεις κάνει για τον συνάνθρωπο... Δείξε μας.......

 37. SLG Paul
  SLG Paul
  Πριν 2 ημέρες

  ela re pano ti zitas sorry re file twra sovarepsou kai liga tou les

 38. Apolo Anasa
  Apolo Anasa
  Πριν 3 ημέρες

  Φίλε μου να σου κανω μια ερωτηση. Για το μνμα προς χρυσή αυγή. Πρεπει το κόμμα να απολογείται και να αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε ΕΠΑΙΣΧΤΝΤΗ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΈΑ πράξη?

  1. Communist Rebel
   Communist Rebel
   Πριν ώρα

   @Apolo Anasa δεν τιμωρηθηκαν οπως προβλεπεται και δεν εχεις κανενα προβλημα απο οσο βλεπω.. επισης οι νομοι δεν ειναι σταθεροι.. αλλαζουν συμφωνα με τα συμφεροντα της αστικης ταξης

  2. Apolo Anasa
   Apolo Anasa
   Πριν 9 ώρες

   @Communist Rebel οποίος πάει ενάντια στο νόμο είτε είναι ομοιδεατης μου είτε όχι θέλω να "τρώει" την ποινή που προβλέπεται. Σε καλύπτει αυτό?

  3. Communist Rebel
   Communist Rebel
   Πριν ημέρα

   @Apolo Anasa οταν το "κρατος δικαιου" δινει αδειες και αποφυλακιζει τρομοκρατες σαν τον ξηρο και τον κουφοντινα ξερετε να το κρινετε.. οταν αθωωνει τους εγκληματιες ομοιδεατες σας τοτε ολοι σαν κανετε τουμπεκι.. ασε μας τωρα φιλαρακο μας τα ειπαν και αλλοι αυτα.. ισοβια φυλακιση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα χρυσα αυγα.. θα ερθει η ωρα τους..

  4. Apolo Anasa
   Apolo Anasa
   Πριν ημέρα

   @Communist Rebel αν πρέπει να φυλακιστούν θα το πει η δικαιοσύνη. Υπάρχουν νόμοι. Ειτε καλός είτε κακός νόμος πρέπει να εφαρμόζεται

  5. Communist Rebel
   Communist Rebel
   Πριν ημέρα

   @Apolo Anasa καμια δικαιοσυνη δεν υπαρχει στην Ελλαδα.. οι νομοι ειναι ετσι φτιαγμενοι ωστε να εξυπηρετουνται συγκεκριμενα συμφεροντα και αλλαζουν σε μερικα λεπτα αν χρειαστει να υπερασπιστουν την εξουσια τους οι καπιταλιστες.. κανενας κουκουες δεν εχει καπιταλιστικη τσεπη, δεν πιανει αλλο η προπαγανδα σας.. εγω ουτε με αριστεριστες εχω ιδια ιδεολογια ουτε με μπαχαλα.. κομμουνιστης ειμαι και στηριζω το ΚΚΕ το οποιο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με μολοτωφ κουκουλες κλπ.. οποτε αλλου αυτα τα παραμυθια.. οι ναζι της χρυσης αυγης αν υπηρχε δικαιοσυνη θα επρεπε τουλαχιστον να φυλακιστουν για μια 20ετια με τα εγκληματα που εκαναν.. αλλα εχουν τις πλατες εφοπλιστων και βιομηχανων γι αυτο και δεν τους αγγιζουν

 39. Μαιρη Δρουλια
  Μαιρη Δρουλια
  Πριν 3 ημέρες

  Για μένα έπρεπε να υπάρχει νόμος ότι κάνεις να σου κάνουμε!είτε σε ζώα είτε σε ανθρώπους. Να του κόψουν κ τα αφτιά κ τα άλλα που λέει ότι έχει.!δν υπάρχει δικαιοσυνη

  1. tom kaz
   tom kaz
   Πριν 13 ώρες

   Εχει διαφορα η δικαιοσυνη με την εκδικηση.Και σε πληροφορω η φυλακηση ειναι απο τις πιο σκληρες τιμωριες

  2. Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50
   Πριν ημέρα

   @ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis Ανεβαζεις και βιντεο απο τον κλεομενη και τον αποκαλεις και "Πατηρ". Τι εισαι ρε βλακα αιρετικος; Αμα σε βρω θα σου πω εγω.

  3. Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50
   Πριν ημέρα

   @ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ" ΜΟΙΡΑΔΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ.

  4. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   Πριν ημέρα

   @Rap k Graffiti 50-50 ρε βουλωσε το..οτι γουσταρω θα κανω...δε θα σου δωσω λογαριασμο

  5. Rap k Graffiti 50-50
   Rap k Graffiti 50-50
   Πριν ημέρα

   @ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis Τι σωστη μωρε. Το παιζεις και ορθοδοξη. Η υποκρισια στο μεγαλειο της. Μαθε τι πρεσβευει η ορθοδοξια αλλιως αλλαξε το ονομα σου γιατι προσβαλλεις την θρησκεια με τις αποψεις σου.

 40. Rick Brawn
  Rick Brawn
  Πριν 3 ημέρες

  ke kala to vrikate tora oli ine ΧΡΥΣΑΥΓΊΤes to exete vri olo to sistima ke go s leo oti ine filaraki s neo dimokratis tou mitsotaki ,na xekathariso oti den ime me aftous tous ilithious xrysabgites oute me kanena gt pistevo oti o ellhnas den prepi nane se kamia plevra prepi na exi elefhero pnevma ke na min ine sklavos kanenou , ala afto p kanete ke sinexia dixnete me to daktilo san na ipodikniete gia ta dika sas symferonta ta opia ta xeroume poli me tsantizi

 41. Born4Mission
  Born4Mission
  Πριν 3 ημέρες

  Telika mallon exoun dikio autoi pou mou legane oti eisai allos enas gia thn eikona. Krima k sthn arxh fainosoun sumpa8itikos... 1)Fail titlos 2)Fail kinhsh 3)Fake personality... Kai otan lew Fail kinhsh ennow pws lupame pou xairese me to prostimo tou, Pou? sthn Ellada pou zorizete o kosmos... Kai m aresei pou zhtas na labei 8esh h Xrysh aygh... me titlo ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΊΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ? e exeis plaka... Ante afou eisai k magkas perimenoume na doume na kunhgas k kanena syrizioth pou ekopse thn syntaksh twn goniwn sou. Y.G An h fysh kserei ti kanei, kopse thn ntopa AN ME PIANEIS! (Kai latrebw ta zwa alla oute aytia,oures ktlpa exw kopsei)

  1. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   Πριν 2 ημέρες

   Χαθηκες απ τα βιντεο πατρος Κλεομενη

 42. x team
  x team
  Πριν 3 ημέρες

  enw se sumpathousa eisai oti na nai telika.. oi fasistes skotosan ton pavlo kai den zitisan mia sugnwmh..kai perimeneis na vgoun na poun gia ta kommena autia kai ante vgainoun kai lene nai eimaste kata to kopsimo ton aution kai ti ? tha fanoun kaloi ston kosmo e? ..den asxolite kaneis pleon mazi tous kai esu tous kaneis diafimisi.. to xeiristikes polu lathos pio polu san youtuber para san filozwos. auta peace..

 43. CFP_Broken
  CFP_Broken
  Πριν 3 ημέρες

  Eisai magkas pano

 44. Βασίλης tsoukalas
  Βασίλης tsoukalas
  Πριν 3 ημέρες

  KOPSTOU TA AUTIA ME MIA PENSA

 45. arhs konths
  arhs konths
  Πριν 3 ημέρες

  Les oti i fisi kani tin dulia tis gia ta aftia t skilou esu pou exeis gemisi tattoo kai mpravo s tin sevese ti. Fisi ? I tha pis oti soma sou ine to kanis oti thes?! Ego pistevo oti me ta logia linonte pola kai oxi m roufianies k kantakelies k megala prostimata pou den kseris an o alos exi n ta dosei pou mpori na tou katastrefis tin zoi

  1. arhs konths
   arhs konths
   Πριν ημέρα

   @Greco GR den eimai me thn meria kanenos ala oute me pirazei na kopoun ta autia se merika skilia ala na kopoun apo giatro kai oxi san merikous edw kato sthn mesinia pou ta kovoun me thn psalida siriza k to skili upoferei O alos mporei n tou kovei ta autia k to skuli na zei kalhtera k apo anthropo kai merikoi pou einai antithetoi me auto kai pernoun astinomies k filozoikes ta siilia tou limktonoun apo thn pina k einai se xalia katastasi opote t les g auto

  2. Greco GR
   Greco GR
   Πριν 3 ημέρες

   ti les re clown mhpws eisai kai me thn meria tou allou tou pousth?

 46. christopher ic_
  christopher ic_
  Πριν 3 ημέρες

  καλα τάπες μάγκα!

 47. Nikolas Mal
  Nikolas Mal
  Πριν 3 ημέρες

  Pou kwlane oi politikes pepithiseis to monadiko sou faoul gia emena einai edw

  1. Decemberist X
   Decemberist X
   Πριν 2 ημέρες

   Πως δεν κολλάνε τα πολιτικά... Ξυπνάτε μάγκες... Ξυπνάτε... Και δεν αναφέρομαι σε αυτό που είπε για την Χρυσή Αυγή...

  2. themis k
   themis k
   Πριν 3 ημέρες

   κωλαει γιατι ο συγκεκριμενος εβγαζε φωτογραφιες με σημαιες και μπλουζες της χρυσης αυγης κτλπ κτλπ..και ουσιαστικα ο παναγιωτης ζηταει να παρει θεση η χρυση αυγη,δηλαδη να πουνε οτι δεν τους αντιπροσωπευει ο συγκεκριμενος ανεγκεφαλος κτλπ κτλπ

 48. Γιώργος Μπαλτας
  Γιώργος Μπαλτας
  Πριν 3 ημέρες

  Είσαι μαγγας σε πάω

 49. Aggelos Xiro
  Aggelos Xiro
  Πριν 3 ημέρες

  Kai Egw kovw ta aftia se kafkasio

  1. Madnezz123
   Madnezz123
   Πριν ημέρα

   @arhs konths Τι ακουω ρε φιλε. Καμια ελπιδα.....

  2. arhs konths
   arhs konths
   Πριν ημέρα

   Ama to skuli pernaei kala kai den upoferei kala kaneis giato o alos pou den ta exei kopsei sto skuli tou exoun vgei ta kokala apo thn pina sta arxidia s Ala an to skili den pernaei kala eisai malakas

  3. ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Νεοραψωδός ChristoForis
   Πριν 2 ημέρες

   @Aggelos Xiro για ποιο λογο τα κοβεις?

  4. Madnezz123
   Madnezz123
   Πριν 2 ημέρες

   Και του τυπου στο βιντεο γιατρος το εκανε. Και και ο γιατρος και ο ιδιοκτητης του σκυλου πρεπει να φανε προστιμο

  5. eformos polundrios
   eformos polundrios
   Πριν 2 ημέρες

   @Aggelos Xiro δεν υπάρχει λόγος όμως ρε φίλε, εσένα θα σου άρεσε?

 50. h mana soy
  h mana soy
  Πριν 3 ημέρες

  Enohte pernis dislike mas dixnis ton kalo gia na pareis views ktinobati filozwe

  1. jim str
   jim str
   Πριν 2 ημέρες

   Άμα είσαι μαλακας,και δν πάει το μυαλο..

  2. themis k
   themis k
   Πριν 3 ημέρες

   μεχρι εκει σου κοβει και σενα...τι να πεις

 51. Pavloukos
  Pavloukos
  Πριν 3 ημέρες

  APLA MPRABO👏🏻👏🏻👏🏻

 52. Αλέξανδρος Σπαρτιάτης
  Αλέξανδρος Σπαρτιάτης
  Πριν 3 ημέρες

  Ποιος λέει ότι είναι χρυσαυγιτης; Μήπως βρήκαμε τα θύματα για όλες τις προπαγάνδες;

 53. Δ Νέμεσις
  Δ Νέμεσις
  Πριν 3 ημέρες

  Που κολλάει ρε μαγκα η Χρυσή Αυγή ;;;;Οι κομμουνιστές οι αριστεροί οι χαλεδες γενικά δεν κόβουν αυτιά από ζωάκια;

  1. Stefanos Ikosipentakis
   Stefanos Ikosipentakis
   Πριν 18 ώρες

   Δες το βίντεο ρε ζώο

  2. Δ Νέμεσις
   Δ Νέμεσις
   Πριν 2 ημέρες

   @Βαγγελης Καρασουλης κουλαρε πρόβατο

  3. Decemberist X
   Decemberist X
   Πριν 2 ημέρες

   Και εγώ μάγκες έχω πάει να δω τον Παναιτωλικό και έχω φωτογραφία στο γήπεδο του! Τι πάει να πει αυτό? Και δεν υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή εδώ Αλβανός είμαι... Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί!!!

  4. Madnezz123
   Madnezz123
   Πριν 3 ημέρες

   Αυτος ειπε οτι ειναι χρυσαυγιτης

  5. Βαγγελης Καρασουλης
   Βαγγελης Καρασουλης
   Πριν 3 ημέρες

   Ασε μας ρε

 54. takos takos
  takos takos
  Πριν 3 ημέρες

  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ 53 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ ΠΡΕΣΑ ΚΑΝΑΡΙΟ ΝΤΟΓΚΟ ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΟ ΜΠΟΥΛ ΤΕΡΙΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΞΕΧΝΑΩ

  1. kimwnas koursopoulos
   kimwnas koursopoulos
   Πριν 3 ημέρες

   ta perisotera den einai komena pou blepw

 55. Tsagarakiss艾
  Tsagarakiss艾
  Πριν 3 ημέρες

  Μπράβο Παναγιώτη αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να υπάρχουν σαν εσένα!

 56. stathisgr
  stathisgr
  Πριν 3 ημέρες

  παναγιωταρα, οτι και να του κανεις του βλακα, οποιαδηποτε ποινη, ο βλακας βλακας θα μεινει, μυαλο δεν μπαινει...

 57. aloa telia
  aloa telia
  Πριν 3 ημέρες

  Αυτό περιμέναμε για να μάθουμε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελείται από τα κατακάθια της κοινωνιας

 58. ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
  ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
  Πριν 3 ημέρες

  Μπραβο φίλε μου η αλήθεια να λέγεται

 59. Νικος Μ
  Νικος Μ
  Πριν 3 ημέρες

  Δεν φταιει το κόμμα ρε μαλακες

 60. Abc Def
  Abc Def
  Πριν 3 ημέρες

  Γαμω το κάθε κόμμα μπουρδελο